Biztos, hogy a legolcsóbb weblap készítő lesz a megfelelő partner?

Ha úgy dönt, hogy vállalkozásának saját weblapra van szüksége, érdemes alaposan szétnézni a weblap készítők  között. Könnyen rá lehet akadni nagyon kedvezőnek tűnő ajánlatokra, de ha nem olvas a sorok között, váratlan kellemetlenségek érhetik: funkcionális gondok, tapasztalat hiánya vagy elérhetetlen tanácsadás és még sorolhatnám. Tehát mire figyeljünk oda, ha weblapot szeretnénk készíttetni? Miért érdemes egy drágább, de megbízható webfejlesztő céget választani?

Talán a legbosszantóbb probléma, amikor a munka végeztével a weblapért felelős szakember eltűnik, elérhetetlenné válik. Ha probléma adódik a weblappal, nincs kihez fordulni, a további fejlesztések lehetetlenné válnak. Tovább mélyítheti a bajt, ha ráadásul a szerkesztési funkciók korlátozottak voltak. A weblapot készítő cég kiválasztásánál fontos szempont legyen a szakértelem és a megbízhatóság.

Előfordul olyan eset is, amikor a weblap elkészítését és életben tartását olcsón elvállalják, viszont a szerkesztés jogait korlátozzák, esetleg teljesen megtagadják. Ilyenkor a feltöltésért mélyen a zsebbe kell nyúlni.

Számos olyan céget találni, amelyik feltűnően olcsó tárhelyet, vagy honlapot kínál, cserébe minimális segítséget nyújtanak, ha a szerkesztésben probléma adódik. Telefonszámot nem adnak meg, csak e-mailben elérhetőek. Ráadásul sok esetben teleszórják reklámokkal a weblapot, kompenzálva ezzel az alacsony díjat.

Mindenképpen érdemes tehát alaposan szemügyre venni a kínált szolgáltatást. Attól hogy olcsó, nem biztos, hogy jó. A legfontosabb, hogy legyen tájékozott, mielőtt alkut kötne. Mérlegelje az ajánlat előnyeit és hátrányait, gondolja meg, hogy milyen vállalkozást bíz meg. Ha ezekre a szempontokat figyelembe veszi, nem érheti kellemetlen meglepetés.

weblap készítő partner kiválasztása