Rólunk

Az internetet nem számítógépek, hanem emberek hálózatának gondoljuk. Olyan emberek hálózata, akik informálódni, szórakozni, vásárolni, kommunikálni akarnak. Megtanultuk kiismerni ezeknek az embereknek az internetezési szokásait és ismerjük azokat a webes technikákat, amiknek segítségével elérhetjük a meghatározott célcsoportot.


Hogy minőségi és jövedelmező webes rendszereket tudjunk készíteni ügyfeleinknek - Ismernünk kell partnerünk üzleti stratégiáját, céljait. Reméljük hamarosan elégedett partnerünkként köszönthetjük!

Tapasztó Gábor

Tapasztó Gábor

Tulajdonos

Több mint 7 éve foglalkozom webes rendszerek tervezésével és kivitelezésével. Kiemelten fontosnak tartom a hatékonyságot és az egyediséget, legyen szó akár weblapról vagy webáruházról. Szeretem, amit csinálok és hivatásomnak tekintem munkámat. Olyan emberekkel szeretek dolgozni (és dolgozom is), akik ezt ugyan így gondolják. Minden webes, vagy informatikai rendszerrel kapcsolatos problémájával nyugodtan fordulhat hozzám, igyekszem a legjobb tudásom szerint segíteni. Minden ügyfelemmel arra törekszem, hogy "üzleti" jó-barátságba kerüljek.
Molnár Gábor

Molnár Gábor

Irodavezető

18 évesen készítettem először weboldalt, a mai napig már több mint száz projektben vettem részt, így irodavezetőként az ezekből származó tapasztalataimmal igyekszem segíteni ügyfeleinket, hogy elérhessék céljaikat!
Az én célom, hogy minden feladat gördülékenyen haladjon, és mindenki elégedett legyen.
Rácz Tibor Zoltán

Rácz Tibor Zoltán

Vezető fejlesztő

2011 óta ismerem a Futureweb Design-t. Aktív tagja és szerves része 2012-ben lettem.

Mások beszámolója szerint van egy képességem. Nem vagyok képes annyi probléma mellett csak úgy elmenni, mint általában az emberek. Ezért is lehettem a csapat örökmorgó örökmozgója, vagy örökmozgó örökmorgója. Néhány területen akaratlanul törekszem a tökéletesség felé, ami bizony nem minden esetben fenékig tejfel (vagy tejföl tájegységtől függően).

Az én felbukkanásom indított el egy újabb irányvonalat a cég történetében. Akkor új alapokra helyeztük az adminisztrációs felületünket, amit idővel nyugodt szívvel engedtem ki a kezemből.
Jelenleg még mélyebb kutatást és fejlesztést igénylő háttérben futó feladatok és projektek töltik ki a napjaim egy részét. Nagyobb teherbírás, logikusabb, komplexebb felépítés, automatizmus növelése. Ez a FutureWeb jelenlegi és jövőbeli nagy teherbírást és terhelést megkövetelő rendszereinél fog tenni jó szolgálatot. (Please wait...)
Nagyobb feladatok! Jövünk!!! A kereslet és a kínálat randevúra készül! Határidőnaplókat elő!

Az ügyfél az első! Az ügyfél, mint ember.
Simkó Jácint

Simkó Jácint

Fejlesztő


2013. október óta színesítem egyénemmel a Futureweb csapatát, munkaköröm kiterjed egyaránt frontend és backend fejlesztésekre is. Szeretem amit csinálok, hiszen ez az a szakma, ahol bármi megvalósítható, ebből fakadóan szeretem azokat a munkákat, amelyek megvalósítása kihívást jelent számomra. Mindig örömmel tanulok valami újat, amivel bővíthetem tudástáramat.


Célom, hogy az elkészített weboldalakat a felhasználók minél könnyebben, barátságosabb felületen tudják használni.


Nagy Gergely

Nagy Gergely

Fejlesztő

Körülbelül 2008 óta foglalkozom php-s webfejlesztésekkel. Azóta tágabb körökben gondolkozom. Immár nem csak a php világában élek hanem az Android fejlesztések is megragadnak olykor, de nem utolsó sorban az asztali kliensek is. Néha még belefutok egy kis design csinosításba is, vagy csak egy szimpla ötletelésbe. Mindenem a felhasználó, szeretem ha felhasználóbarát környezetben tud tájékozódni az interneten. Én megpróbálom neki ezt megteremteni.
Dankó Dávid

Dankó Dávid

Üzemeltetés és fejlesztés
Solymosi Mór

Solymosi Mór

Grafikus

Főiskolai tanulmányaim mellett, folyamatos „self made képzésben” részesítem magam, melyet hosszú távú szakmai befektetésként élek meg.

Az egyszerű, letisztult megoldásokra törekszem, mind az arculat, mind a weboldal tervezése során, melyek mögé próbálok vizuális tartalmat tölteni, amennyiben lehetőségem engedi. Elsősorban a typográfiai vonalat tekintem húzóágazatként a nemzetközi tervezőgrafikai műfajban. Ebbe az irányba szeretném terelni a Futureweb Design megoldásra váró projektjeit, tervezőgrafikusként.

A jó design feltűnő. A tökéletes design láthatatlan. ” Joe Sparano
Szabó Bianka Anna

Szabó Bianka Anna

Grafikus

Már a szakmai vizsgámra készülve tudtam, hogy Grafikus szeretnék lenni.
Mostanra jó néhány képzés, és a diplomám után immár tervezőgrafikus/webdesigner képzettséggel segíthetem a FuturewebDesign munkáját, és lehetek a csapat hasznos tagja.
Számtalan projekttel a hátunk mögött elmondhatom, hogy nincs megoldhatatlan feladat számunkra, hiszen egy profi és összeszokott csapatra én is rábíznám a a munka oroszlán-részét.
Ha applikáció, responsive tartalomról, alkalmazások design felületéről és fejlesztéséről van szó, az egyik legtöbbet tapasztalt designerként állom a sarat, a számtalan nemzetközi projekt, egyedi fejlesztésű applikációk és komplett site-ok, webshoprendszerek UI/UX tervezése után.