Blog

Olvass minket!

Biztos, hogy a legolcsóbb weblap készítő lesz a megfelelő partner?

Ha úgy dönt, hogy vállalkozásának saját weblapra van szüksége, érdemes alaposan szétnézni a weblap készítők  között. Könnyen rá lehet akadni nagyon kedvezőnek tűnő ajánlatokra, de ha nem olvas a sorok között, váratlan kellemetlenségek érhetik: funkcionális gondok, tapasztalat hiánya vagy elérhetetlen tanácsadás és még sorolhatnám. Tehát mire figyeljünk oda, ha weblapot szeretnénk készíttetni? Miért érdemes egy drágább, de megbízható webfejlesztő céget választani?

Talán a legbosszantóbb probléma, amikor a munka végeztével a weblapért felelős szakember eltűnik, elérhetetlenné válik. Ha probléma adódik a weblappal, nincs kihez fordulni, a további fejlesztések lehetetlenné válnak. Tovább mélyítheti a bajt, ha ráadásul a szerkesztési funkciók korlátozottak voltak. A weblapot készítő cég kiválasztásánál fontos szempont legyen a szakértelem és a megbízhatóság.

Előfordul olyan eset is, amikor a weblap elkészítését és életben tartását olcsón elvállalják, viszont a szerkesztés jogait korlátozzák, esetleg teljesen megtagadják. Ilyenkor a feltöltésért mélyen a zsebbe kell nyúlni.

Számos olyan céget találni, amelyik feltűnően olcsó tárhelyet, vagy honlapot kínál, cserébe minimális segítséget nyújtanak, ha a szerkesztésben probléma adódik. Telefonszámot nem adnak meg, csak e-mailben elérhetőek. Ráadásul sok esetben teleszórják reklámokkal a weblapot, kompenzálva ezzel az alacsony díjat.

Mindenképpen érdemes tehát alaposan szemügyre venni a kínált szolgáltatást. Attól hogy olcsó, nem biztos, hogy jó. A legfontosabb, hogy legyen tájékozott, mielőtt alkut kötne. Mérlegelje az ajánlat előnyeit és hátrányait, gondolja meg, hogy milyen vállalkozást bíz meg. Ha ezekre a szempontokat figyelembe veszi, nem érheti kellemetlen meglepetés.

weblap készítő partner kiválasztása

Olvass minket!

... vedd észre hol hibázol  ... ismerj meg hasznos módszereket  ... láss jó példákat

Mi is valójában a Google Consent Mode V2

Mi is valójában a Google Consent Mode V2

Lehet, hogy már nagyon sok helyről hallottad ezt a kifejezést, hogy Google Consent Mode V2, mégis homályos, hogy Miért és Minek? Ezt próbáltuk most egy kicsit érthetőbb módon összeszedni, mert ez nem egy mumus, vagy valami misztikus dolog. 

Tovább
Felejtsd el a bénázást és tudd meg hogyan legyél sikeres a SEO-ban cégtulajdonosként?

Felejtsd el a bénázást és tudd meg hogyan legyél sikeres a SEO-ban cégtulajdonosként?

Abban bizonyára egyet értünk, hogy Neked mint egy cég tulajdonosának sok mindenhez kell értenie…., HR-menedzser, könyvelő és digitális marketing szakember vagy egyszerre amellett, hogy a vállalkozás vezetés alapvető munkáját végzed.
Tovább
Honnan tudhatod, hogy a SEO jó választás céged online marketingjében?

Honnan tudhatod, hogy a SEO jó választás céged online marketingjében?

Tavaly bementem egy cukrászdába Debrecenben, hogy melyikbe az most lényegtelen a történet szempontjából.  Már hallottam az ország tortájáról és meg akartam kóstolni. Nem vagyok nagy sütis, de sokan mondták körülöttem, hogy kipróbálták és nagyon finom, érdemes megkóstolni.
Tovább
kapcsolat

Csak egy lépés választ el attól,

hogy céged online ismertsége növekedjen.

Kezdjünk el beszélgetni a céljaidról!

Biztosan tudunk pár hasznos tanáccsal szolgálni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!


Mondj el mindent a projektedről, terveidről és céljaidról!

Töltsd ezt ki!