Blog

Olvass minket!

Biztos, hogy a legolcsóbb weblap készítő lesz a megfelelő partner?

Ha úgy dönt, hogy vállalkozásának saját weblapra van szüksége, érdemes alaposan szétnézni a weblap készítők  között. Könnyen rá lehet akadni nagyon kedvezőnek tűnő ajánlatokra, de ha nem olvas a sorok között, váratlan kellemetlenségek érhetik: funkcionális gondok, tapasztalat hiánya vagy elérhetetlen tanácsadás és még sorolhatnám. Tehát mire figyeljünk oda, ha weblapot szeretnénk készíttetni? Miért érdemes egy drágább, de megbízható webfejlesztő céget választani?

Talán a legbosszantóbb probléma, amikor a munka végeztével a weblapért felelős szakember eltűnik, elérhetetlenné válik. Ha probléma adódik a weblappal, nincs kihez fordulni, a további fejlesztések lehetetlenné válnak. Tovább mélyítheti a bajt, ha ráadásul a szerkesztési funkciók korlátozottak voltak. A weblapot készítő cég kiválasztásánál fontos szempont legyen a szakértelem és a megbízhatóság.

Előfordul olyan eset is, amikor a weblap elkészítését és életben tartását olcsón elvállalják, viszont a szerkesztés jogait korlátozzák, esetleg teljesen megtagadják. Ilyenkor a feltöltésért mélyen a zsebbe kell nyúlni.

Számos olyan céget találni, amelyik feltűnően olcsó tárhelyet, vagy honlapot kínál, cserébe minimális segítséget nyújtanak, ha a szerkesztésben probléma adódik. Telefonszámot nem adnak meg, csak e-mailben elérhetőek. Ráadásul sok esetben teleszórják reklámokkal a weblapot, kompenzálva ezzel az alacsony díjat.

Mindenképpen érdemes tehát alaposan szemügyre venni a kínált szolgáltatást. Attól hogy olcsó, nem biztos, hogy jó. A legfontosabb, hogy legyen tájékozott, mielőtt alkut kötne. Mérlegelje az ajánlat előnyeit és hátrányait, gondolja meg, hogy milyen vállalkozást bíz meg. Ha ezekre a szempontokat figyelembe veszi, nem érheti kellemetlen meglepetés.

weblap készítő partner kiválasztása

Olvass minket!

... vedd észre hol hibázol  ... ismerj meg hasznos módszereket  ... láss jó példákat

Felejtsd el a bénázást és tudd meg hogyan legyél sikeres a SEO-ban cégtulajdonosként?

Felejtsd el a bénázást és tudd meg hogyan legyél sikeres a SEO-ban cégtulajdonosként?

Abban bizonyára egyet értünk, hogy Neked mint egy cég tulajdonosának sok mindenhez kell értenie…., HR-menedzser, könyvelő és digitális marketing szakember vagy egyszerre amellett, hogy a vállalkozás vezetés alapvető munkáját végzed.
Tovább
Honnan tudhatod, hogy a SEO jó választás céged online marketingjében?

Honnan tudhatod, hogy a SEO jó választás céged online marketingjében?

Tavaly bementem egy cukrászdába Debrecenben, hogy melyikbe az most lényegtelen a történet szempontjából.  Már hallottam az ország tortájáról és meg akartam kóstolni. Nem vagyok nagy sütis, de sokan mondták körülöttem, hogy kipróbálták és nagyon finom, érdemes megkóstolni.
Tovább
5 lépés, hogy a helyi keresések élére tudja juttatni vállalkozását!

5 lépés, hogy a helyi keresések élére tudja juttatni vállalkozását!

A cikkben bemutatjuk 5 fontos lépésben, hogyan érhető el egy vállalkozás weboldalának a Google keresési lista élére kerülése.
Tovább
kapcsolat

Csak egy lépés választ el attól,

hogy céged online ismertsége növekedjen.

Kezdjünk el beszélgetni a céljaidról!

Biztosan tudunk pár hasznos tanáccsal szolgálni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!


Mondj el mindent a projektedről, terveidről és céljaidról!

Töltsd ezt ki!