Facebook oldal kezelés

tartalomszolgáltatás, amivel embereket ösztönzünk

Facebook oldal kezelés

Ha szeretnéd, mi levesszük a közösségi média teljes terhét a válladról!

 

Mutasd a Facebook-oldalad, hadd turbózzuk fel és tegyük még ismertebbé a márkádat! Bízd ránk a közösségi média oldalaid kezelését, a tervezéstől a posztoláson át, a megosztásokig.

A közösségi médiában való jelenlét szinte kötelező, és egy frappáns, informatív, naprakész, jól működő Facebook-oldal pedig a siker egyik alapja. Az arculatodnak megfelelő posztok, grafikák, szövegek, stílus és megjelenések pedig tovább növelik az esélyét, hogy a vevők téged válasszanak.

Nem kell a Facebookon és az Instán lógnod egész nap, kommenteket figyelni, válaszolni. Megoldjuk, és maximális odafigyeléssel kezeljük az oldaladat, mintha csak a sajátunk lenne.

Hogyan működik

1

Ismerkedés

Megnézzük a jelenlegi oldalad stílusát, eléréseit. Megbeszéljük, hogy mi az, ami belefér az arculatba, milyen stílusban szeretnél kommunikálni, milyen képet akarsz magadról festeni.
2

Tervezés

Közösen megtervezzük, milyen gyakran posztoljunk, mit emeljünk ki, mit hirdessünk, milyen témában szeretnél jelen lenni. Akár hónapokra előre is beidőzítjük a fix posztokat, a hozzá illő grafikával, linkkel, bármivel, amit csak szeretnél és jóváhagytál.
3

Csiszolás

Teljes mértékben a megbeszéltek szerint csiszolunk az oldaladon, a posztokon, figyeljük az eléréseket és finomhangolunk folyamatosan.
4

Visszajelzés

Rendszeresen nyomon követheted, milyen eléréseket produkálnak a posztjaid, melyik a népszerű poszttípus, mire vevők a vevőid. :)

Miért jó ez neked?


Egy bizalomgerjesztő és profi Facebook-oldal olyan, mint egy jól összerakott önéletrajz: megkülönböztet másoktól, emlékezetessé és megnyerővé tesz. Próbáld ki, ha nem hiszed, mennyivel több követőt és ügyfelet szerezhetsz egy tudatosan felépített közösségi média fiókkal és célzott hirdetésekkel!

Nyugodt lehetsz,

mert erre számíthatsz, ha ránk bízod a Facebook oldalad kezelését.

Kivételes munkatársak

Átlagosan 20 jelentkezőből születik meg az az egy munkatárs aki végül illik közénk és a szakmai készségei mellett az ügyfél fejével is tud gondolkodni.

Kicsiszolt metodikák

Szeretjük a kicsiszolt folyamatokat a  munkánk során. Olyannyira, hogy munkafolyamatainkra saját fejlesztésű ügyviteli rendszert terveztünk és alakítottunk ki, amit a mai napig fejlesztünk.

Őszinteség

Egyben biztos lehetsz ha velünk dolgozol. Mi meg fogjuk mondani, ha valamelyik kéréseddel nem értünk egyet és ezt a Te érdekedben tesszük.
17
600+
1

Lépj velünk kapcsolatba és bízd ránk a közösségi média oldalaid kezelését, a tervezéstől a posztoláson át, a megosztásokig!


Mi fog történni?

Az egyik tanácsadó munkatársunk fogja felvenni veled a kapcsolatot, hogy részletesen átbeszélhessétek, milyen konkrét igényeid vannak, milyenek a jelenlegi lehetőségeid, és hogy miben tudunk segíteni. Mindig az az elsődleges, hogy alaposan megértsük, mire van szükséged, és hogyan tudunk hozzájárulni a sikeres, jól működő Facebook-oldalad kezeléséhez.

Az adataid nem adjuk ki harmadik félnek

Az itt megadott adataidat csak kapcsolattartásra fogjuk használni. Semmilyen olyan más célra nem használjuk, amit ellenkező esetben mi sem támogatnánk.

Telefonon beszélnél velünk?

Bátran hívj minket a +36 70 397 3297-es telefonszámon! Igyekszünk mindenben segíteni.

Jobban szeretnél emailt írni?

Ezt az info@futureweb.hu címre megteheted és mi a legrövidebb időn belül válaszolunk.

Legfrissebb munkáink

Ügyfeleink igényeit és üzleti céljait alapul véve mi így gondolkodunk a webben.

sponsors-logo
Bordűr Wellness Hotel**** Superior és Szőnyegmúzeum
 • #Honlapkészítés
 • #Webshop
 • #Forgalomnövelés
sponsors-logo
Naragh by Nature
 • #Honlapkészítés
 • #Webshop
 • #Forgalomnövelés
sponsors-logo
Tiszavizen Nyaralunk
 • #Honlapkészítés
 • #Webshop
 • #Forgalomnövelés
sponsors-logo
Avasi Borangolás
 • #Honlapkészítés
 • #Webshop
 • #Forgalomnövelés

kapcsolat

Csak egy lépés választ el attól,

hogy céged online ismertsége növekedjen.

Kezdjünk el beszélgetni a céljaidról!

Biztosan tudunk pár hasznos tanáccsal szolgálni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!


Mondj el mindent a projektedről, terveidről és céljaidról!

Töltsd ezt ki!