Google Ads fizetett hirdetések

hatékonyan a konkurencia ellen

Google Ads fizetett hirdetések

Google Ads nélkül vállalkozni olyan, mint mezítláb benevezni egy futóversenyre: komoly hátrány.


Mára a Google olyannyira megkerülhetetlenné vált, hogy nemcsak a mindennapokban, hanem az üzleti életben, pontosabban az online marketingben is nélkülözhetetlen szerepe van. 

Hatalmas lehetőségek rejlenek benne, széles közönséget érhetsz el vele, és a folyamatos monitorozással hatékonyabbá teheted a kampányaidat, ezáltal a vállalkozásodat is – mi pedig ebben segítünk!

Hogyan működik

1

Kutatás

Marketinges kollégánk felmérik a te igényeidet és a konkurenciádat. Megismerjük a cégedet, a szolgáltatásodat, termékeidet, kiismerjük a vevőidet, azonosítjuk a céljaidat.

2

Elemzés

Megnézzük, mire volna valóban szükséged céljaid eléréséhez. Csak akkor indítunk neked Google Ads kampányt, ha meggyőződtünk róla, hogy valóban az előnyödet fogja szolgálni.

3

Tervezés

Mindezek alapján megtervezzük a marketing stratégiádat, melyben kialakítjuk a költséghatékony eléréseket, beállítjuk a megfelelő célközönséget, megírjuk a hirdetési szövegeket és megteszünk minden apró finomhangolást, hogy valóban sikeres kampányt kapj tőlünk, ezáltal növekedjen az elérésed és a bevételed.
4

Ellenőrzés

Rendszeresen javítunk a paramétereken, figyeljük az eléréseidet, illetve havi szinten elemzéseket küldünk a kampány hatékonyságáról, hogy te nyugodtan foglalkozhass az új ügyfeleid kiszolgálásával, a többit pedig bízd ránk.

Miért a Google Ads?


De neked vajon hatékony lesz a Google Ads?

Ez a típusú hirdetés csak akkor lesz sikeres, ha beleillik a te vállalkozásod marketing stratégiájába és segít elérni az online marketing céljaidat.

Nem azért kell neked is Google Ads-on hirdetni, mert mások is így tesznek, ezt is ki akarod próbálni, vagy, mert valaki ajánlotta, hogy neki bevált.  

A céged senki máséhoz nem hasonlítható, a céljaid biztosan nem, ne utánozz másokat és ne csak azért hirdess, mert az most a trend!  

Nézzük meg, a te vállalkozásod növekedését mennyire tudná segíteni a Google Ads!

Nyugodt lehetsz,

mert erre számíthatsz, ha mi kezeljük a Google Ads fizetett hirdetéseidet.

Kivételes munkatársak

Átlagosan 20 jelentkezőből születik meg az az egy munkatárs aki végül illik közénk és a szakmai készségei mellett az ügyfél fejével is tud gondolkodni.

Kicsiszolt metodikák

Szeretjük a kicsiszolt folyamatokat a  munkánk során. Olyannyira, hogy munkafolyamatainkra saját fejlesztésű ügyviteli rendszert terveztünk és alakítottunk ki, amit a mai napig fejlesztünk.

Őszinteség

Egyben biztos lehetsz ha velünk dolgozol. Mi meg fogjuk mondani, ha valamelyik kéréseddel nem értünk egyet és ezt a Te érdekedben tesszük.
17
600+
1

Lépj velünk kapcsolatba és mi megnézzük, hogy vállalkozásod növekedését mennyire tudná segíteni a Google Ads!


Mi fog történni?

Az egyik tanácsadó munkatársunk fogja felvenni veled a kapcsolatot, hogy részletesen átbeszélhessétek, milyen konkrét igényeid vannak, milyenek a jelenlegi lehetőségeid, és hogy miben tudunk segíteni. Mindig az az elsődleges, hogy alaposan megértsük, mire van szükséged, és hogyan tudunk hozzájárulni a sikeres Google Ads fizetett hirdetésed elkészítéséhez.

Az adataid nem adjuk ki harmadik félnek

Az itt megadott adataidat csak kapcsolattartásra fogjuk használni. Semmilyen olyan más célra nem használjuk, amit ellenkező esetben mi sem támogatnánk.

Telefonon beszélnél velünk?

Bátran hívj minket a +36 70 397 3297-es telefonszámon! Igyekszünk mindenben segíteni.

Jobban szeretnél emailt írni?

Ezt az info@futureweb.hu címre megteheted és mi a legrövidebb időn belül válaszolunk.

Legfrissebb munkáink

Ügyfeleink igényeit és üzleti céljait alapul véve mi így gondolkodunk a webben.

sponsors-logo
Bordűr Wellness Hotel**** Superior és Szőnyegmúzeum
 • #Honlapkészítés
 • #Webshop
 • #Forgalomnövelés
sponsors-logo
Naragh by Nature
 • #Honlapkészítés
 • #Webshop
 • #Forgalomnövelés
sponsors-logo
Tiszavizen Nyaralunk
 • #Honlapkészítés
 • #Webshop
 • #Forgalomnövelés
sponsors-logo
Avasi Borangolás
 • #Honlapkészítés
 • #Webshop
 • #Forgalomnövelés

kapcsolat

Csak egy lépés választ el attól,

hogy céged online ismertsége növekedjen.

Kezdjünk el beszélgetni a céljaidról!

Biztosan tudunk pár hasznos tanáccsal szolgálni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!


Mondj el mindent a projektedről, terveidről és céljaidról!

Töltsd ezt ki!