Avasi Borangolás

Avasi Borangolás

  • #webdesign implementálás, #weblapkészítés, #programozás

Az Avasi Borangolás egy egyedülálló borgasztronómiai rendezvény Miskolc szívében, az elfeledett Avasi borospincék titokzatos rejtekében. 


A szervezők olyan weblapot kértek tőlünk, amely egyszerű, informatív és a már kiépített brand dizájnját is magán viseli. Így a grafikus által megálmodott figurák, a színkombináció folyamatosan visszaköszönnek az aloldalakon, a szövegek pedig egységesen tükrözik a rendezvény hangulatát és stílusát. 


Az oldalnak évente látogatója van, a legtöbben a rendezvény ideje alatt kattintanak, de azon kívül is szép számban keresik fel az avasiborangolas.hu-t.

Avasi Borangolás

A kihívás és a megvalósítás

A rendezvény előtti utolsó hónap mindig nagyon pörgős, rengeteg a munka, sok a változás. Egy ilyen volumenű rendezvény esetében folyamatosak a változások, melyeket nekünk is naprakészen le kell követnünk és minden szükséges tartalmat időben elkészítenünk. 


Ezért folyamatosan kapcsolatban állunk a szervezőkkel, kommunikálunk, egyeztetünk, hogy valóban olyan tartalom kerüljön a weboldalra, amellyel a megrendelő, a látogató és természetesen mi is elégedettek vagyunk, és szívesen keressük fel azt.


A projekt kapcsán a weboldal mellett egyre komolyabb szerephez jut az online marketing.


Ezen felül 2023-ban sikerrel debütált az Avasi Pinceszépségverseny online játékunk is, amely egy komoly kihívást jelentő fejlesztés eredménye.

Avasi Borangolás
kapcsolat

Csak egy lépés választ el attól,

hogy céged online ismertsége növekedjen.

Kezdjünk el beszélgetni a céljaidról!

Biztosan tudunk pár hasznos tanáccsal szolgálni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!


Mondj el mindent a projektedről, terveidről és céljaidról!

Töltsd ezt ki!