Bordűr Wellness Hotel**** Superior és Szőnyegmúzeum

Bordűr Wellness Hotel**** Superior és Szőnyegmúzeum

  • # weblapkészítés #facebook oldal kezelés #facebook kampányok #online marketing tanácsadás

A Körös-part ékkövének számító építészeti design díjat nyert Bordűr Wellness Hotel**** Superior és Szőnyegmúzeum tulajdonosi köre minket bízott meg azzal, hogy megtervezzük és elkészítsük a szálloda webes megjelenését.

A fejlesztési feladatokon túl online marketing tanácsadás, facebook oldal kezelés és facebook kampányok futtatásával kapcsolatos feladatokat is ellátunk az intézménynek.

Bordűr Wellness Hotel**** Superior és Szőnyegmúzeum

Kihívás

Az építészeti design díjjal magasra tett mércéhez mérten magas elvárások voltak elénk támasztva, de a tulajdonos és a hotel menedzsment megelégedésére sikeresen teljesítettük az elvárásokat.

Minden kezdet nehéz! A facebook kommunikációt teljesen az alapoktól kezdtük még a facebook oldalt is mi hoztuk létre, olyannyira 0-ról indultunk.

Eredmények

A weboldal kapcsán számos pozitív elismerést kaptunk ami visszaadja a hely hangulatát és informatív a látogatók számára.

A facebook tevékenységünk hatására a facebook oldalnak sikerül 2 hónap leforgása alatt 1500 követőt hoznunk és az év végi kampányoknak köszönhetően a Szilveszteri rendezvény és foglaltság maximális volt

Bordűr Wellness Hotel**** Superior és Szőnyegmúzeum
kapcsolat

Csak egy lépés választ el attól,

hogy céged online ismertsége növekedjen.

Kezdjünk el beszélgetni a céljaidról!

Biztosan tudunk pár hasznos tanáccsal szolgálni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!


Mondj el mindent a projektedről, terveidről és céljaidról!

Töltsd ezt ki!