Miskolci Balett

Miskolci Balett

  • #online piacelemzés és stratégia tervezés, #webdesign, #weblapkészítés,

A neves Miskolci Balett tíz éve, 2013 óta a magyar táncművészet megkerülhetetlen és innovatív társulata. A színház Tánctagozatának szakmai múltjából és törekvéseiből egyenes út vezetett ahhoz, hogy a Miskolci Nemzeti Színházban is kibontakozzon és szárnyra keljen egy önálló szellemiségű, társadalmi problémákat reflektorfénybe állító, a tánc egyetemes nyelvén kommunikáló, klasszikus alapokon nyugvó kortárs balett társulat.


Számukra egyedi dizájnnal készítettünk weboldalt, amelyhez egyedi tartalomkezelő felületet is kértek. Ennek külön érdekessége, hogy úgy alkottuk meg, hogy az elkészülte után elengedhessük a kezét, és a társulat marketinges munkatársai teljesen önállóan kezeljék az oldalt, vezessék a blogot.

Miskolci Balett

A kihívás és a megvalósítás

Izgalmas munka volt egy olyan weboldalt létrehozni, amely unikális jellege mellett kapcsolódik a Miskolci Nemzeti Színház hangulatához is. 


A kecsesség, a társulat által közvetített művészi értékek és az informatív tartalom interpretálása a dizájnba külön kihívást jelentett, egyúttal felemelő is volt.

Miskolci Balett
kapcsolat

Csak egy lépés választ el attól,

hogy céged online ismertsége növekedjen.

Kezdjünk el beszélgetni a céljaidról!

Biztosan tudunk pár hasznos tanáccsal szolgálni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!


Mondj el mindent a projektedről, terveidről és céljaidról!

Töltsd ezt ki!