Naragh by Nature

Naragh by Nature

  • #online piacelemzés és stratégia tervezés, #webdesign, #weblapkészítés,

A Naragh by Nature a minőségi szarvasmarha tenyésztés és húsiparban érdekelt vállalkozás.

2022-ben kerestek meg minket, hogy segítsünk piacra lépésüket és intenzív növekedésüket a minőségi szarvasmarha hús előállító piacon.
Gazdasági céljuk az volt, hogy segítsük húsüzemük kapacitásait maximalizálva termékeik értékesítésében és márkájuk népszerűsítésében.


Online piacelemzéssel, konkurencia analízissel és vevői szokáselemzéssel kezdtünk hozzá ennek a speciális élelmiszer-ipari szegmensnek a feltérképezéséhez. Több piaci rést is találtunk ami formálta a piacszerzési stratégiát nagyban meghatározta azt, hogy mit alkottunk a közös munka során már a céges weboldal esetében is.

Naragh by Nature

A kihívás

  • Olcsó húsnak híg a level....a Naragh NEM ezen a piacon játszik, de sok konkurens igen.
  • Új szereplő a piacon, teljesen ismeretlen a célpiaca számára.
  • Több szegmensre szeretne célozni szimplán gazdaságossági okokból.


A Naraghnak szüksége volt egy digitális marketing partnerre, aki kreatívan és proaktívan tud dolgozni, miközben a teljesítményre összpontosít.


A megközelítés

A Naragh by Nature számára digitális szakértőkből álló csapatunk erőforrásait biztosítottuk és alapos információszerzésbe kezdtünk ( belső meetingek a Naragh megismerését fókuszba helyezve, konkurenciaelemzés, piackutatás, vevői analízis, keresési szokás elemzés,...stb.)


A csapatunk időt szakított arra, hogy valóban megértse a Naragh by Nature folyamatait, működését, megismerjük termékeiket.
Azonosítsuk vevői szegmenseiket és megismerjük döntési mechanizmusaikat, keresési és kiválasztási szokásaikat.


Felépítettük az alapokat

A kommunikációban és a designban azokra az értékekre hívjuk fel a figyelmet amik valóban meghatározzák azt, az értéket és minőséget amit adhat egy prémium marhahúsból készült étel. 
Alapértékeket helyezünk a középpontba amik meghatározó alapkövei a Naragh by Nature-nek.


Számukra első az etikus állattartás, a GMO mentes takarmány, a stresszmentes vágás és prémium minőségű hús előállítás. Mindenben a minőség az első ezen nyomvonalon készítettük el webes megjelenésüket is.


A weboldalukon megjelennek értékesítési és növekedési stratégiájuk jelei is, de ezekről most még a versenytársak miatt nem ejtünk itt szót. Ígéretes növekedési kampányok állnak előttünk...

Naragh by Nature
kapcsolat

Csak egy lépés választ el attól,

hogy céged online ismertsége növekedjen.

Kezdjünk el beszélgetni a céljaidról!

Biztosan tudunk pár hasznos tanáccsal szolgálni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!


Mondj el mindent a projektedről, terveidről és céljaidról!

Töltsd ezt ki!