Tiszavizen Nyaralunk

Tiszavizen Nyaralunk

  • #webdesign, #weblapkészítés,

Komplex szolgáltatással kerestek meg bennünket: webdesign, univerzális online marketing stratégia tervezés, szövegírás, közösségi média kommunikáció és Facebook-hirdetések kezelése is terítékre került. 


A cél egy Tisza-tó környéki átfogó turisztikai oldal és brand megalkotása és felépítése, népszerűsítése. Szeretnék megmutatni, milyen kincsek rejtőznek a térségben, és milyen lehetőségeket nyújtanak a különböző igényekkel érkező vendégek exkluzív kikapcsolódására, legyen szó luxus igényekről, természetközeli tevékenységekről vagy aktív pihenésről.

Tiszavizen Nyaralunk

A kihívás és a megvalósítás

A markánsan meghatározott célközönség megszólítása és informatív bevezetése egy addig talán kissé ismeretlen terepre mindig okoz némi fejtörést. 


De a folyamatos egyeztetéseknek, piackutatásnak és online stratégiák elemzésének köszönhetően kikristályosodott az irány, az indulás óta folyamatos online jelenlétet biztosítunk, rendszeresen aktív tartalmakkal töltjük meg a Facebook-oldalt, ennek köszönhetően rohamosan nő a követőtábor – ezzel egyenes arányban pedig a foglalások száma is.

Tiszavizen Nyaralunk
kapcsolat

Csak egy lépés választ el attól,

hogy céged online ismertsége növekedjen.

Kezdjünk el beszélgetni a céljaidról!

Biztosan tudunk pár hasznos tanáccsal szolgálni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!


Mondj el mindent a projektedről, terveidről és céljaidról!

Töltsd ezt ki!