Rólunk

Az internetet nem számítógépek, hanem emberek hálózatának gondoljuk. Olyan emberek hálózata, akik informálódni, szórakozni, vásárolni, kommunikálni akarnak. Megtanultuk kiismerni ezeknek az embereknek az internetezési szokásait és ismerjük azokat a webes technikákat, amiknek segítségével elérhetjük a meghatározott célcsoportot.


Hogy minőségi és jövedelmező webes rendszereket tudjunk készíteni ügyfeleinknek - Ismernünk kell partnerünk üzleti stratégiáját, céljait. Reméljük hamarosan elégedett partnerünkként köszönthetjük!

Tapasztó Gábor

Tapasztó Gábor

Tulajdonos

Több mint 7 éve foglalkozom webes rendszerek tervezésével és kivitelezésével. Kiemelten fontosnak tartom a hatékonyságot és az egyediséget, legyen szó akár weblapról vagy webáruházról. Szeretem, amit csinálok és hivatásomnak tekintem munkámat. Olyan emberekkel szeretek dolgozni (és dolgozom is), akik ezt ugyan így gondolják. Minden webes, vagy informatikai rendszerrel kapcsolatos problémájával nyugodtan fordulhat hozzám, igyekszem a legjobb tudásom szerint segíteni. Minden ügyfelemmel arra törekszem, hogy "üzleti" jó-barátságba kerüljek.
Molnár Gábor

Molnár Gábor

Irodavezető

18 évesen készítettem először weboldalt, a mai napig már több mint száz projektben vettem részt, így irodavezetőként az ezekből származó tapasztalataimmal igyekszem segíteni ügyfeleinket, hogy elérhessék céljaikat!
Az én célom, hogy minden feladat gördülékenyen haladjon, és mindenki elégedett legyen.
Simkó Jácint

Simkó Jácint

Fejlesztő


2013. október óta színesítem egyénemmel a Futureweb csapatát, munkaköröm kiterjed egyaránt frontend és backend fejlesztésekre is. Szeretem amit csinálok, hiszen ez az a szakma, ahol bármi megvalósítható, ebből fakadóan szeretem azokat a munkákat, amelyek megvalósítása kihívást jelent számomra. Mindig örömmel tanulok valami újat, amivel bővíthetem tudástáramat.


Célom, hogy az elkészített weboldalakat a felhasználók minél könnyebben, barátságosabb felületen tudják használni.


Nagy Gergely

Nagy Gergely

Fejlesztő

Körülbelül 2008 óta foglalkozom php-s webfejlesztésekkel. Azóta tágabb körökben gondolkozom. Immár nem csak a php világában élek hanem az Android fejlesztések is megragadnak olykor, de nem utolsó sorban az asztali kliensek is. Néha még belefutok egy kis design csinosításba is, vagy csak egy szimpla ötletelésbe. Mindenem a felhasználó, szeretem ha felhasználóbarát környezetben tud tájékozódni az interneten. Én megpróbálom neki ezt megteremteni.
Dankó Dávid

Dankó Dávid

Üzemeltetés és fejlesztés