Sikerdíjas keresőoptimalizálás

a Googlet a Te előnyödre fordítjuk

Sikerdíjas keresőoptimalizálás

A sikerdíjas keresőoptimalizálási szolgáltatási modell azoknak a cégeknek szól, akik szeretnék hosszú távon rábízni egy SEO szakemberre a weboldaluk Google pozícióját, de olyan együttműködés formájában akarják mindezt megvalósítani, ami pontos, átlátható és legfőképpen eredményorientált.

Ha jó helyen van a weboldalad, csak akkor értékelhető a munkánk és csak akkor jár érte sikerdíj!

Az eredmény alapú keresőoptimalizálás célja a helyezések javítása és a weboldal folyamatos előkelő pozícióban tartása egy hosszú távú, folyamatos együttműködésen keresztül. Ez az egyetlen olyan keresőoptimalizálási szolgáltatás kapcsán megvalósuló együttműködés szakember és cég között, amelynél nincs havidíj, nincs projekt díj, csak az eredmények számítanak és az eredmények alapján történik meg a sikerdíj kifizetése.

Nincs eredmény = Nincs fizetés

Mi azt vállaljuk, hogy keresőoptimalizáljuk a weboldalad és előre hozzuk a Google keresőben a normál találatok között. Valamint elől is tartjuk. Folyamatosan figyeljük és dolgozunk az oldaladon. A sikerdíjas keresőoptimalizálás lényege, hogy csak akkor kell a munkánkat kifizetni, ha eredményeket érünk el. Az eredményeket és kifejezéseket előre rögzítjük.Hogyan működik

1

Elemzés

A weboldalad technikai paramétereinek ellenőrzése és a feltárt hiányosságok javítása, valamint a konkurencia weboldalainak elemzése.
2

Kulcsszó kutatás és konkurenciaelemzés

Kiválasztjuk mik azok a kifejezések, amikre azok a felhasználók keresnek, akik potenciális ügyfelek/hasznos látogatók a weboldalad szempontjából. Megnézzük és elemezzük a konkurencia kifejezéseit és keresőoptimalizálással kapcsolatos stratégiáját. Keressük azokat a pontokat, ahol felül tudjuk Őket múlni.
3

Stratégia

Kulcsszókutatás és konkurenciaelemzés eredményeit és megállapításait felhasználva megalkotjuk az online stratégiádat.
4

Tartalom marketing

Olyan tartalmakat írunk és helyezünk el a weboldaladon, amellyel a leghasznosabb és legrelevánsabb információkat fogja adni a weblapod látogatóinak. Így a látogatóid szemében értékadó leszel és a Google szemében is értékes.
5

Linképítés

A megfelelő elemzőeszközök segítségével a weboldaladra mutató linkeket helyezünk el az internet releváns és értékes oldalain/portáljain. Ennek segítségével látogatókat közvetítünk és weboldalad értékét tovább növeljük.
6

Monitorozás

Elengedhetetlen az eredmények folyamatos figyelése és havi értékelés készítése, szükséges konzultációk és változtatások elvégzése.

A sikerdíjas keresőoptimalizálás fő jellemzői

 • Előre lerögzített keresési kifejezések.
 • Előre meghatározott sikerdíjak.
 • Havi jelentések és egyeztetések.
 • Elért eredményeken alapuló havi elszámolás.
 • Egyező érdekek.
 • Nincs mentegetőzés.
 • Nem hangzik el ez a mondat „mi dolgoztunk, de az eredményekre még várni kell”.
 • Nincs fix havidíj, amit akármi van, ki kell fizetni.

Miért jó ez neked?


Gyakran ismételt kérdések – Sikerdíjas keresőoptimalizálás kapcsán

Mi a sikerdíjas keresőoptimalizálás lényege?
Mi azt vállaljuk, hogy keresőoptimalizáljuk a weboldalad és előre hozzuk a Google keresőben a normál találatok között. Valamint elől is tartjuk. Folyamatosan figyeljük és dolgozunk az oldalon. A sikerdíjas keresőoptimalizálás lényege, hogy csak akkor kell a munkánkat kifizetni, ha eredményeket érünk el. Az eredményeket és kifejezéseket előre rögzítjük.

Hogyan történik az elszámolás?
A végleges kifejezésekről minden hónap 1-5-e között küldünk egy kimutatást. Ez a kimutatás tartalmazza, hogy a keresőszavakra milyen pozícióban volt a weboldal minden egyes kifejezésre. Ezen helyezések alapján az alábbi sikerdíjas ártáblázat szerint egyértelműen kiszámítható az adott hónap sikerdíja.

Ha nincs értékelhető pozícióban a weboldalam, tényleg nem kell fizetni?
Tényleg nem kell, de nyilván mi arra törekszünk, hogy értékes helyen legyen az oldal :-), így mindenki boldog! Te csak akkor fizetsz, ha értékes helyen van a weboldalad. Itt nincs fix havidíj és olyan kifizetett munka, aminek nem látszik az eredménye!

Meddig tart az együttműködés?
Mivel csak akkor kell fizetni az adott hónapban, ha van értékelhető eredmény és értékes helyen tartjuk a weboldalt, így az ilyen típusú együttműködéseinknek gyakorlatilag nincs vége. Minimum 18 hónapra vállalunk sikerdíjas megbízást.

Mi történik, ha egyik hónapról a másikra esetleg visszaesik egy-egy kifejezés pozíciója?
Ilyen lehetséges, hiszen lehet olyan konkurens, aki fejleszt az oldalán és megelőz minket, ilyenkor is az adott havi kimutatás alapján számolunk el, csakis az eredmény számít, ha kicsit rosszabb, akkor kevesebb a fizetni való is. Természetesen ezt mi sem szeretjük, így azon dolgozunk, hogy minél előbb visszakerüljünk az élre.

Van lehetőség arra, hogy bővítsem a keresési kifejezéseket a munka közben?
Igen van, bővíteni lehet bármikor a kifejezéseket. Biztosan elő is fog fordulni, hiszen ha elindul a fejlődés, akkor nincs megállás.

Mi van akkor, ha a weboldalad keresőoptimalizálási értéke megfeleltethető egy trabanttal, de még is a bmw-kkel akarsz versenyezni?
Esély sincs arra, hogy egy rossz SEO értékekkel bíró, technikailag elmaradott weboldal labdába tudj rúgni a jó értékekkel bíró weblapok versenyében! Ez esetben fel kell tuningolni a weboldaladat. Elmaradott, hozzá nem értő, rossz minőségű weboldallal nincs esély, ezt mi nagyon jól tudjuk, ezért minden munka előtt SEO auditot készítünk. Ennek eredményeit Neked is megküldjük és feltárjuk a hibákat. Technikailag elmaradott weboldallal nem versenyzünk, nincs értelme.

Mi a garancia a sikerdíjas keresőoptimalizálás szolgáltatásra?
Garanciára nincs szükség, hiszen Te akkor fizetsz, ha mi már eredményt értünk el. Ha nem bíznánk a 17 éves tapasztalatunkban, nem tennénk ilyen ajánlatot ügyfeleinknek. Mi nem a levegőbe beszélünk, hanem eredményeket szállítunk! „Egy előkelő pozíció a Google első oldalán hatalmas forgalmat jelent. Ez a forgalom hatalmas bevételnövekedést jelenthet és magas konverziós rátával a weboldaladnak eredményességét nagyobb bevételre tudja váltani.”

Hogyan működik az árképzés a sikerdíjas keresőoptimalizálás szolgáltatásnál?
Helyezések alapján történik az elszámolás. Minden megbeszélt keresőszó esetében lerögzítünk egy „elért helyezésért mennyi sikerdíj jár” táblázatot. A helyezések kapcsán csak az első 10 organikus helyezést figyeljük, ezt az első 10 helyezést is 3 sávra bontjuk fel. (lásd az alábbi példát). Minden hónap 5-ig megküldjük a keresőoptimalizálási jelentésünket, amelyben minden kifejezésre pontosan felvezetjük, hogy melyik helyezés, hogy állt a Google-ban.
Az elszámoláshoz a helyezéseket és az alábbi ártáblázatot használjuk. (a táblázat alatt felrögzítettünk néhány életszerű példát)
Egy példa táblázat egy konkrét keresési kifejezésre
Helyezési sávok: Sikerdíj mértéke kifejezés:
„minta kulcsszó”
1-3. 3 Ft / hó
4-7. 2 Ft / hó
8-10. 1 Ft. / hó

Példa a sikerdíj megállapításához:
Ha a „minta kulcsszó” az aktuális hónapban a 11. helyen (vagy ettől magasabb helyen) szerepel, akkor nem jár sikerdíj, azaz a fizetendő 0 Ft.
Ha a kimutatásban szereplő „minta kulcsszó” az 5. helyen van az adott hónapban, akkor a fizetendő összeg a „minta kulcsszó” esetében az aktuális hónapban 2 Ft lesz.
Ha a következő hónapban a „minta kulcsszó” a 2. helyen rangsorolódik, akkor arra a hónapra a fenti táblázat szerint 3 Ft sikerdíj kerül kiszámlázásra.

Nyugodt lehetsz,

mert erre számíthatsz, ha ránk bízod a sikerdíjas keresőoptimalizálást.

Kivételes munkatársak

Átlagosan 20 jelentkezőből születik meg az az egy munkatárs aki végül illik közénk és a szakmai készségei mellett az ügyfél fejével is tud gondolkodni.

Kicsiszolt metodikák

Szeretjük a kicsiszolt folyamatokat a  munkánk során. Olyannyira, hogy munkafolyamatainkra saját fejlesztésű ügyviteli rendszert terveztünk és alakítottunk ki, amit a mai napig fejlesztünk.

Őszinteség

Egyben biztos lehetsz ha velünk dolgozol. Mi meg fogjuk mondani, ha valamelyik kéréseddel nem értünk egyet és ezt a Te érdekedben tesszük.
17
600+
1

Lépj velünk kapcsolatba és bízd ránk hosszú távon weboldalad googles pozícióját!


Mi fog történni?

Az egyik tanácsadó munkatársunk fogja felvenni veled a kapcsolatot, hogy részletesen átbeszélhessétek, milyen konkrét igényeid vannak, milyenek a jelenlegi lehetőségeid, és hogy miben tudunk segíteni. Mindig az az elsődleges, hogy alaposan megértsük, mire van szükséged, és hogyan tudunk hozzájárulni weboldalad legjobb Google helyezésének elérésében.

Az adataid nem adjuk ki harmadik félnek

Az itt megadott adataidat csak kapcsolattartásra fogjuk használni. Semmilyen olyan más célra nem használjuk, amit ellenkező esetben mi sem támogatnánk.

Telefonon beszélnél velünk?

Bátran hívj minket a +36 70 397 3297-es telefonszámon! Igyekszünk mindenben segíteni.

Jobban szeretnél emailt írni?

Ezt az info@futureweb.hu címre megteheted és mi a legrövidebb időn belül válaszolunk.

Legfrissebb munkáink

Ügyfeleink igényeit és üzleti céljait alapul véve mi így gondolkodunk a webben.

sponsors-logo
Bordűr Wellness Hotel**** Superior és Szőnyegmúzeum
 • #Honlapkészítés
 • #Webshop
 • #Forgalomnövelés
sponsors-logo
Naragh by Nature
 • #Honlapkészítés
 • #Webshop
 • #Forgalomnövelés
sponsors-logo
Tiszavizen Nyaralunk
 • #Honlapkészítés
 • #Webshop
 • #Forgalomnövelés
sponsors-logo
Avasi Borangolás
 • #Honlapkészítés
 • #Webshop
 • #Forgalomnövelés

kapcsolat

Csak egy lépés választ el attól,

hogy céged online ismertsége növekedjen.

Kezdjünk el beszélgetni a céljaidról!

Biztosan tudunk pár hasznos tanáccsal szolgálni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!


Mondj el mindent a projektedről, terveidről és céljaidról!

Töltsd ezt ki!