Webáruház készítés

egyedi webáruházakat készítünk a konverzióra fókuszálva

Webáruház készítés

Abban szerintünk mindenki egyetért, hogy egy webáruház készítése során a fő cél, hogy profi módon értékesítsen.

A webáruház hatékonyság mindig abban mérhető, hogy mennyi látogatód válik valódi vásárlóddá. Ebben az árusított terméked, szolgáltatásod mellett több mindennek is szerepe van.


 • Fontos a pozitív benyomást és bizalmat kialakítani a vásárlóiddal, így a megfelelő design és webergonómia kialakítása elengedhetetlen.
 • A honlap egyszerű használhatósága, navigációja és kialakítása szintén kulcsfontosságú, mivel könnyű és áttekinthető élményt kell biztosítanod a vásárlóidnak.
 • Minden apró funkciónak és döntésnek meghatározó szerepe van: pl.: a termékoldal felépítése, a kosár megjelenése, extra ajánlatok a vásárlás véghezviteléhez és még sorolhatnánk.
Pontosan kidolgozzuk mire is van szükséged, hogy elérd céljaidat. Profi csapatunk segít ebben, és Veled együtt létrehozzuk akár egyedi elképzeléseid alapján webáruházadat.

Hogyan működik

1

Igényeid megismerése

A közös együttműködés első lépése az igényfelmérés és a webáruházad megjelenésével kapcsolatos elvárásaid és elképzeléseid megismerése. Ezen kívül meg kell ismernünk a piacodat és az ügyfeleidet. Ez a folyamat telefonos, e-mailes, webkonferenciás valamint online kérdőíves formában valósul meg annak függvényében, hogy számodra és a konkrét egyeztetés szempontjából melyik a legkézenfekvőbb és hatékonyabb.
2

Piackutatás és konkurencia elemzés

Az igényfelmérési szakaszban tudomásunkra jutott információk alapján megnézzük piacod szereplőit, elemezzük webes megjelenéseiket és további információkat gyűjtünk.  
3

Stratégia

Feldolgozzuk az információkat és Veled együtt megalkotjuk a webáruházad megjelenési stratégiáját. 
4

Design tervezés

Első körben megtervezzük webáruházad főoldalát. Ezt a layoutot véleményezni fogod, és együtt tökéletesítjük. Az elfogadott főoldali tervet követően weboldalad minden belső felületét megtervezzük és egyeztetjük. A webdesign tervezési fázis akkor ér véget, ha webáruházad minden felülettípusa megtervezésre került. A webáruházad készítés tervezési részének végén Te már pontosan tudod, hogy hogyan fog kinézni a weboldalad minden felülete
5

Programozás

Az elfogadott felülettervek alapján megalkotjuk a webáruházad html vázást és css stílusokat használva a megjelenést is pontosan olyanra alkotjuk, ahogy azt a design tervezésekor elfogadtad. Ezt követően adminisztrációs felületet programozunk számodra (CMS rendszert), aminek segítségével Te tudod majd szerkeszteni webáruházad tartalmát. Továbbá elkészül a megjelenítés oldali programozás is
6

Tartalomépítés

A webáruházad tartalmi anyagai (szöveges leírások, képek) is feltöltésre kerülnek. A tartalmak esetében tanácsot adunk és segítségedre leszünk, hogy a tartalom Google barát is legyen.
7

Átadás

A webáruházad kezeléséhez mindent megmutatunk. Kis segéd videót készítünk Neked, amit mindig megnézhetsz, hogyha esetleg elakadsz a szerkesztése kapcsán. Persze ügyfélszolgálatunk segítségére is számíthatsz, amelyhez minden ügyfelünknek külön telefonszámot biztosítunk és egyéb elérhetőségeken is állunk rendelkezésedre ha ügyfelünk vagy. (skype, joinme, e-mail, telefon,...stb.)
8

Élesítés

A webáruházadat induló tartalommal együtt élesítjük a megfelelő webtárhelyre. Így elérhetővé válik a vásárlóid számára.
9

Mérés, utánkövetés

A webáruházadba követőkódokat építünk, hogy mérjük a látogatottságot, vásárlásokat, a vásárlók viselkedését és az eredményeket. Ezek az adatok hasznos információkkal szolgálnak majd a későbbiekben.
10

Online marketing

Annak érdekében, hogy a webáruházadba még több látogató érkezzen sok eszköz áll rendelkezésre. Ezekben is tudunk segíteni Neked. Ilyen eszközök: helyi keresőoptimalizálás avagy local SEO, sikerdíjas keresőoptimalizálás, adwords hirdetések, facebook kampányok.

Miért bízd ránk webáruházad készítését?

 • 17 éves tapasztalattal rendelkezünk, több mint 600+ projektet csináltunk már végig.
 • Egyedi webáruház a fő erősségünk, nálunk nem okoz problémát az egyedi, vagy sajátos elképzeléseid megvalósítása sem.
 • Kórosan figyelünk a hatékonyságra és a Google keresőbarát szempontjaira.
 • Rendszergazda szolgáltatást is nyújtunk és VPS szervert is üzemeltetünk Neked, ha éppen erre van szükség
 • Ha kéred szöveget írunk, keresőoptimalizálunk, ppc kampányokat készítünk neked (Facebook és Google Ads hirdetések).

Miért jó ez neked?


Nyugodt lehetsz,

mert erre számíthatsz, ha mi készítjük el új, hatékony webáruházadat.

Kivételes munkatársak

Átlagosan 20 jelentkezőből születik meg az az egy munkatárs aki végül illik közénk és a szakmai készségei mellett az ügyfél fejével is tud gondolkodni.

Kicsiszolt metodikák

Szeretjük a kicsiszolt folyamatokat a munkánk során. Olyannyira, hogy munkafolyamatainkra saját fejlesztésű ügyviteli rendszert terveztünk és alakítottunk ki, amit a mai napig fejlesztünk.

Őszinteség

Egyben biztos lehetsz ha velünk dolgozol. Mi meg fogjuk mondani, ha valamelyik kéréseddel nem értünk egyet és ezt a Te érdekedben tesszük.
17
600+
1

Lépj velünk kapcsolatba és mi elkészítjük egyedi webáruházadat!


Mi fog történni?

Az egyik tanácsadó munkatársunk fogja felvenni veled a kapcsolatot, hogy részletesen átbeszélhessétek, milyen konkrét igényeid vannak, milyenek a jelenlegi lehetőségeid, és hogy miben tudunk segíteni. Mindig az az elsődleges, hogy alaposan megértsük, mire van szükséged, és hogyan tudunk hozzájárulni a sikeres webáruházad elkészítéséhez.

Az adataid nem adjuk ki harmadik félnek

Az itt megadott adataidat csak kapcsolattartásra fogjuk használni. Semmilyen olyan más célra nem használjuk, amit ellenkező esetben mi sem támogatnánk.

Telefonon beszélnél velünk?

Bátran hívj minket a +36 70 397 3297-es telefonszámon! Igyekszünk mindenben segíteni.

Jobban szeretnél emailt írni?

Ezt az info@futureweb.hu címre megteheted és mi a legrövidebb időn belül válaszolunk.

Legfrissebb munkáink

Ügyfeleink igényeit és üzleti céljait alapul véve mi így gondolkodunk a webben.

sponsors-logo
Bordűr Wellness Hotel**** Superior és Szőnyegmúzeum
 • #Honlapkészítés
 • #Webshop
 • #Forgalomnövelés
sponsors-logo
Naragh by Nature
 • #Honlapkészítés
 • #Webshop
 • #Forgalomnövelés
sponsors-logo
Tiszavizen Nyaralunk
 • #Honlapkészítés
 • #Webshop
 • #Forgalomnövelés
sponsors-logo
Avasi Borangolás
 • #Honlapkészítés
 • #Webshop
 • #Forgalomnövelés

kapcsolat

Csak egy lépés választ el attól,

hogy céged online ismertsége növekedjen.

Kezdjünk el beszélgetni a céljaidról!

Biztosan tudunk pár hasznos tanáccsal szolgálni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!


Mondj el mindent a projektedről, terveidről és céljaidról!

Töltsd ezt ki!