weblap készítésWeblap készítés

Igényfelmérés

A kezdetekkor minden olyan információt igyekszünk összegyűjteni, amely a weblap elkészítésével kapcsolatosan fontos. Felmérjük az elképzeléseket és megismerkedünk cége azon folyamataival, ami a webes fejlesztés szempontjából mérvadó. Meghatározzuk a honlap által elérendő célt.

Elemzés és tanácsadás

Az igényfelmérés során összegyűjtött információkat elemezzük és megvizsgáljuk, hogy az igények és a kitűzött cél/célok mennyire illeszthetőek össze. Több mint 100 egyedi honlap tapasztalatából merítve javaslatokat teszünk, tanácsot adunk, annak érdekében, hogy a honlap felhasználóbarátabb, teljesebb, hatékonyabb legyen.

Szerződéses keretek

A korrekt üzleti magatartás, valamint a törvénytisztelet jegyében, szerződéses keretek közé foglaljuk a weblapkészítési megbízást. Igényfelmérőben pontosítjuk az elvégzendő feladatokat és munkafázisokat.

Tervezés

Minden egyedi webes rendszer sikerének kulcsa az alapos tervezés. (felhasználóbarát struktúra, adatbázis felépítés, terhelések... és még sorolhatnám.

Webdesign

A megbeszélt elképzelések alapján designterv javaslatot készítünk. A javaslatot prezentálva, azt követően egyeztetéseken és finomításokon keresztül, olykor több lépésen keresztül jutunk el a weblap végleges grafikai tervéhez. Egyedi design és felhasználóbarát struktúra, amit szem előtt tartunk!

Programozás

Az elfogadott végleges webdesignt alapul véve elkészítjük a működő weblap kódját, valamint a honlap tartalmának szerkesztésére szolgáló egyszerűen kezelhető adminisztrációs felületet. Ha valaki tud e-mailezni és Microsoft Word is ismerős számára, akkor nem fog problémát okozni a honlap tartalmának aktualizálása sem.

Tesztelés

Dupla tesztelés a hibamentes honlapért. Munkatársaink már a fejlesztési folyamat során részleges funkcionális teszteket végeznek, valamint a munka (nagyobb munkafázis) elkészültekor belső tesztelésen esik át a projekt. Ezt követően a rendszer átadását követően a külső, ügyfél oldali tesztelés következik.

Átadás & Garancia

Az átadás során az elkészült weblapot publikussá tesszük az internet látogatói számára. Az átadott honlapra utánkövetési garancia van, (szerződésünkben is rögzített) aminek keretében ha Ön bármilyen apró hibát is talál a weboldalán, azt cégünk díjmentesen javítja. Ezzel a munkafázissal véget ér a weblap készítési munka, azonban egy hatékony honlapnál innen indul csak a verseny.

Javasolt teendőkről, hatékonyságnövelő módszerekről itt olvashat tovább.